maanantai 10. lokakuuta 2011

Tervetuloa uutukaiseen!


Heippa!

Tähän blogin kokoan askarteluideoita lapsille, avuksi sinulle joka touhuat lasten kanssa kotona tai työpaikallasi. Ideat eivät kaikki ole uusia tai omiani, mutta tahdon jakaa ne teidän kanssanne. Oma periaatteeni lasten kanssa tehdessä on lapsilähtöinen ja lapsen luovuudelle tilaa antava. Saatan toisinaan kirjoitella omia mielipiteitäni tai neuvojani joihinkin työskentelytapoihin, niiden kohdalla toivon teidän muistavan, että mielipiteet ovat omiani, eikä siis välttämättä miellytä kaikkia. Työskentelen seurakunnan lapsityössä, joten teen työtä melko laajan ikäjakauman kanssa. Koitan tässä blogissa saada sivupalkkiin selkeän tunnisteluettelon, jotta ideoita olisi helpompi löytää.

Siirtelen tänne "vanhojakin" ideoita toisesta blogistani aina kun aikaa vaan löytyy, mutta ennen sitä voit tutkailla niitä täällä.

Katsotaan, mitä tuleman pitää


Tellihani

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tämä blogisi, ja sitäpaitsi tosi kauniita kuvia lasten tekemistä töistä. Kuvistakin jo näkee, että arvostat lasten tekemisiä ja näät niiden kauneuden. Tulen tänne jatkossakin varmasti usein. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  2. Pitää laittaa heti tämä blogi muistiin! :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, toivottavasti ideoistani oli sinulle apua.