sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Jouluseimitaulu


Julkaistui Arjen ihmeellinen ihanuus blogissa 9.12.2010


Lasten jouluprojekti

Tänä vuonna kerholaiset saivat tehdä koteihinsa jouluseimitaulut. Taulut toteutettiin monen kerhokerran mittaisella projektilla, jonka olen taas teitä (ja itseäni) varten kuvannut.Projektin aloitimme laveeraamalla talvista ilta-taivasta.Kuivunut laveeraus liimattiin sinisella kartongille.


Laveerauksen päälle liimailtiin tikuista talli.Olin tehnyt lapsille mallin tallista, mutta he saivat ihan itse suunnitella omanlaisensa tallin.


Taivaalle leikattiin hopean värisiä tähtiä.Tähdet sai sitten liimata ihan oman mielensä mukaisesti tallin yläpuolelle.


(kuten huomaatte lapset ovat todellakin saaneet itse toteuttaa tallinsa juuri niinkuin halusivat)Pyhän perheen toteutimme tuputtamalla sen sabluunan läpi vaalean siniselle kartongille. Sabluunan olen itse todella pikaisesti suunnitellut ja leikannut.

Tuputettu työ sitten leikattiin kaarevasti ja liimattiin talliin sisään.Muutamalle poissaolleelle lapselle tuputin viimeisellä kerralla perheen suoraan talliin. Meillä, kun nuo kerhot loppuivat jo eilen ja työt on tarkoitus antaa valmiina lapsille mukaan joulujuhlassa ensi maanantaina.


Näin on lapset saaneet melko helposti toteuttaa ihan itsensä ja haluamansa näköiset joulutaulut

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin nämä askartelut jo ennemmin syksyllä ja tänään teimme niitä viimeisessä kerhossa. Vähän muuteltuna mutta idea sama. Kivoja tuli meidänkin talleista. Jotenkin aina innostuu aivan erityisesti, kun joku on kokeillut lasten kanssa ja vielä jaksanut /muistanut kuvaillakin. Kiitos !

  VastaaPoista
 2. Hienoa jälkeä tuli!
  Kiitos kun osallistuit arvontaani!
  Liityin lukijaksesi:)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, toivottavasti ideoistani oli sinulle apua.